Home Referinte, lucrari cu TRESPA si EUROFOX Download Link-uri Contact Stiri
1 2 Eurofox
Sisteme de prindere

Placari interioare

Marea majoritate a materialelor de placare se folosesc si in interiorul cladirilor, mai mult exista numeroase materiale de placare destinate placarilor interioare

In masura in care placarile interioare presupun un montaj de tip uscat ( pe o substructura de fixare) acestea devin placari ventilate realizabile dupa aceleasi principii constructive ca si fatadele. Ca urmare se folosesc aceleasi sisteme de fixare a placarii, cel mai adesea in variante mai simple si mai ieftine avand in vedere ca nu se mai ia in considerare rezistenta la vant.

Rezolvarea situatiilor practice se face uneori si utilizand solutii neconventionale atunci cand unele particularitati ale placarii impun acest lucru.

La fel ca si in cazul fatadelor se impune elaborarea unui proiect tehnologic de placare prin care sa se stabileasca sistemul de fixare, structura si componentele acestuia, cantitatile de materiale, tehnologiile utilizate, sculele si dispozitivele necesare.

Sistemele de fixare a placarii EUROFOX isi mentin asadar aplicabilitatea si pentru placarile interioare, de la caz la caz utilizandu-se total sau partial componentele de sistem prevazute pentru placarile exterioare.